Shqip
English
 

Vizita e Ministrit Klosi

Vizita e Ministrit Klosi

Ministri Klosi inspektim ne ambientet e kompanise TONA CO ku u diskutua rreth kushteve te punes, punesimit dhe arsimit profesional ne biznesin shqipetar.

Ministri falenderoi kompanine Tona per mikpritjen dhe produktet cilesore qe ajo ofron dhe kushteve te mira te punes ne te cilet punonjesit punojne. Ai theksoi se kjo kompani duhej komplimentuar per higjienen ne te cilen prodhon dhe per perdorimin e nje lende te pare teper cilesore qe i ben produktet TONA me te shijshme dhe cilesore.

Gjithashtu kompania TONA ka qene perfituese dy here e programeve te nxitjes se punesimit te ofruara nga Ministria e Mireqenies Sociale dhe Rinise ne Shqiperi, dhe qe kete vit kerkon ta aplikoje serisht me qellim qe te punesoje edhe 50 punetore te tjere te cilet do ti sherbejne zgjerimit te biznesit ne te ardhmen.

Tona - Simbol i cilesise

Miresevini ne faqen tone

Miresevini ne faqen tone

Shoqeria TONA CO eshte nder shoqerite private me te vjetra agroushqimore ne Korce dhe ne gjithe Shqiperine, e cila filloi aktivitetin qe ne vitin 1992, ne vitet e para te demokracise dhe ekonomise se tregut te lire.

TONA CO, sukseset dhe fitimet i ktheu gradualisht ne investime te fuqishme per te qene pararoje e tregut ne gjithe Shqiperine. Si rrjedhoje, ne 1998 u mundesua te investohej ne ndertimin e nje fabrike moderne ne qytetin e Korces me hapesire 2 800 m2, investim i cili shpejt dha frutet e saj.

lexoni më tepër
Produktet tona
   
 • Kernace
 • Pariza
 • Sallam frankurter
 • Sallam lioner
 • Sallam Luziana
 • Sallam Parizier
 • Sallam Pica Proshute
 • Porshute Kondrafileto
 • Salcice
 • Pica
 • Kremvice
 • Sallam Turist
 • Sallam Kokteil Viener
 • Sallam Bavaria
 • Llukanik Fermeri